Președintele a murit! Așa, și? Traiască președinta!

Președintele a murit! Așa, și? Traiască președinta!

PNL Arges a demonstrat ca merita sa se numească partid național. Membrii de frunte ai filialei s-au aratat a fi nu doar buni cunoscători ai proverbelor populare ci și fideli infaptuitori ai acestora. Astfel, urmând ad-litteram proverbul „viii cu viii, morții cu mortii”, liberalii argeseni l-au lăsat pe fostul președinte al PNL Pitesti mort pe masa și s-au dus la Curtea de Arges s-o sarbatoreasca asa cum se cuvine pe noua președinta județeană, Alina Gorghiu, altfel destul de vie. Am putea spune chiar ca domnii liberali sunt buni cunoscătorii și ai istoriei universale adaptând și transformând sintagma regele a murit, traiasca regele, in președintele a murit, trăiască presedintele! In afara de cunoașterea temeinică a proverbelor, liderii PNL Arges au demonstrat ca au si o mare calitate, care de multe ori este atribuita unui animal foarte blând dar hotarat, sunt consecvenți! Pare ca nimic nu-i putea opri sa o sarbatoreasca pe dna președinta. A murit Marius Postelnicescu, nu conteaza, cheful merge înainte! A murit și tatăl prefectului Perianu, asta e viata, cheful rămâne în picioare. Vorba unei reclame Alina rezistă!
Daca nu ar suna cinic și macabru ne-am putea întreba cati liberali trebuiau să mai moara ca sa se contramandeze cheful doamnei?
La sfarsit le-am putea spune ca, în lumea frumoasa si bogata a proverbelor mai exista unul care spune „despre morti, numai de bine”.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *