Deputatul Nicolae Georgescu îi cere demisia prefectului Soare!

Deputatul de Argeș al PSD Nicolae Georgescu cere demisia prefectului Emanuel Soare după ce acesta a fost acuzat direct de către ministrul de Interne, Marcel Vela, că este responsabil de situația epidemiologică scăpată de sub control în Argeș. “Cer demisia prefectului de Argeș!
Acesta a fost pus la zid chiar de ministrul Vela, fiind acuzat de iresponsabilitate!
Prefectul de Argeș a fost luat în vizor chiar de către cei care l-au propulsat spre această funcție – o funcție extrem de mare pentru potențialul acestuia!
Acest lucru s-a dovedit în special în gestionarea proastă a situației COVID-19 în Argeș!
Așadar, după ultimele declarații ale ministrului Afacerilor Interne, o demisie de onoare a prefectului ar fi un lucru normal!
Am atras atenția de la început că în Argeș pandemia COVID-19 este foarte prost gestionată. S-a dovedit acest lucru prin modul în care cazurile au început să explodeze… Din păcate!
De asemenea, am subliniat mereu modul în care prefectul de Argeș are în plan doar propaganda politică și creșterea propriei imagini. Și acest lucru s-a dovedit atunci când PNL Argeș a decis ca prefectul să fie candidatul la CJ Argeș!
Din păcate, din toate aceste lucruri, doar argeșenii au avut de suferit!
Imediat, Marcel Vela a băgat prefecții în ședință, iar primul pe lista vinovaților a fost prefectul de Argeș, după ce județul nostru a devenit focar!
“Sunteți principalul responsabil pentru situația dezastruoasă în care se prezintă Argeșul! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare.
Mai mult, Vela a trecut și la amenințări și a avertizat că, dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, prefectul merge acasă!!!
Tocmai de aceea, cer demisia de onoare a prefectului de Argeș! Este momentul ca altcineva să se ocupe cu adevărat de această problemă! Mai ales, domnule prefect, că dvs trebuie să vă ocupați și de campania electorală…
Din păcate, este inadmisibil modul în care oamenii PNL-ului au gestionat și gestionează această situație extrem de delicată.
Iar dacă la Argeș, prefectul are alte preocupări, în Capitală, prefectul susținut de premierul Ludovic Orban, a intrat în concediu! În situația în care Bucureștiul a ajuns să dețină supremația în România!
Este momentul să spuneți “pas”!”, afirmă Georgescu.

Etichete: , ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *