Nicolae Georgescu: „Ignoranţa autorităţilor este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României!”

Angajaţii din HoReCa vor protesta mâine în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de persoane care muncesc în această industrie. Deputatul de Argeș al PSD Nicolae Georgescu afirmă că „ignoranţa autorităţilor este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României!”. „În plus, lipsa sprijinului din partea Guvernului Orban 2 către industria Horeca nu face decât să împingă pe marginea prăpastiei antreprenorii care au în derulare investiţii, responsabilităţi majore faţă de angajaţi, contracte de închiriere şi leasing, contracte cu clienţii externi, contracte de prestări servicii, contracte de servicii auxiliare, etc.
Domnilor guvernanți, priviți și spre țările europene!
Acolo, industria Horeca poate funcţiona.
Nu uitați că industria HoReCa are un aport important! Potrivit studiului comandat de Hora, împreună cu organizaţiile membre în APT (Alianţa Pentru Turism), efectuat pe o perioadă de 5 ani, aportul HoReCa la PIB este de aproximativ 5,07% după cum urmează: impact financiar direct (valoare adăugată) – 3,42%; impact social (salarii angajaţi şi aport consum) – 0,91%; impact financiar indirect (furnizori si investiţii) – 0,74%.”, atrage atenția Georgescu.

Etichete: , ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *