Se redeschid Filarmonica Pitești și Cinematograful București!

Luni după-amiază, la sediul Instituției Prefectului – Județul Argeș, s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, în cadrul căruia a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. nr. 34/31.08.2020.

Printre măsurile de relaxare luate se numără, începând cu 1 septembrie, și: „desfășurarea activităților instituțiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizual, a instituțiilor de spectacole și/sau concerte, școlilor populare, de artă și de meserii, precum și evenimentele culturale în aer liber, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, cu excepția celor aflate în localitățile de mai sus. Organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, în condițiile precizate mai sus, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului”.

“Primele concerte ale stagiunii a 14-a, desfășurate la casa noastră! Toate concertele se vor desfășura în condițiile impuse de Ordinul Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății, pe care le vom prezenta într-un comunicat de presă adecvat. Abonamentele rămân valabile până la Crăciun” anunţă Jean Dumitraşcu, directorul Filarmonicii Piteşti.

Primul concert este programat pentru 10 septembrie iar Cinematograful Bucureşti va avea prima prezentare pe 5 septembrie.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *