„Sorry, We Missed You” și „Ce știe? Ce vrea? Ce-i trebuie?” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Sorry, We Missed You” („În absența dumneavoastră”, cu Kris HitchenDebbie HoneywoodRhys StoneKatie ProctorRoss Brewster, în regia lui Ken Loach.

Ricky, Abby și cei doi copii ai lor locuiesc la Newcastle. Rămas temporar fără loc de muncă, Ricky vede o șansă formidabilă atunci când se ivește ocazia să fie curier și șofer pe propria sa mașină. Abby, soția sa, îngrijitoare la domiciliu, îl ajută să-și împlinească visul vânzându-și propria mașină, astfel încât Ricky să își cumpere o autoutilitară și să devină șofer independent.

Însă curând Ricky descoperă că trebuie să dea socoteală firmei de transport care îi repartizează cursele și îi controlează munca și, în final, viața sa și pe cea a familiei.

Filmul a avut premiera în România în data de 25.09.2020.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

            Duminică, 4 octombrie 2020, de la ora 18.00, difuzăm la Cinematograful „București” filmul românesc „Ce știe? Ce vrea? Ce-i trebuie?”. Regia îi aparține lui Șerban Marinescu, scenariul îi aparține lui Radu Gabriel Pârvu, iar în rolurile principale joacă Cătălin Frăsinescu, Ovidiu Ghiniță și Rareș Spera.

Filmul este un documentar artistic despre relația maestru – discipol, o ocazie pentru o aventură intelectuală în lumea filosofilor și a filosofiei.

După film, va avea loc o sesiune Q&A, regizorul Șerban Marinescu și scenaristul Radu Gabriel Pârvu răspunzând întrebărilor publicului piteștean.

Prețul unui bilet la „Ce știe? Ce vrea? Ce-i trebuie?” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *