24 de permise de conducere, reținute de polițiștii argeșeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 256 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Printre altele, în ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

Bărbatul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *