Festivalul de Folk Budeasa 2020 – s-au pus in vanzare biletele

În weekendul 26-28 iunie, nume consacrate din lumea folkului românesc își dau întâlnire pe plaja lacului Budeasa – la doar o oră distanță de București, și 15 minute de Pitești (există și ca destinație în Waze, nu ai cum să-l ratezi!). Un festival dedicat iubitorilor de muzică, de natură și de activități în aer liber, Folk In este mediul ideal pentru un weekend recreativ, destinat publicului de orice vârstă.
„La fel ca în ediția de anul trecut, Folk In 2020 va fi un maraton de muzică bună, încheiat de after party-uri la foc de tabără, în întâmpinarea căruia vom veni cu delicatese românești sfârâite la grătar (sau asezonate la ceaun) și, firește, dăm guler de spumă berii. Ne distrăm liberi, ca-n studenție, stăm la cort, ne jucăm, ne lăsăm răsfățați de razele soarelui văratic și trăim clipa!” – anunta organizatorii.

Pentru cazare în zonă, exista spațiu de camping (gratuit) direct în locația festivalului, însă există și soluții alternative pentru doritori: cea mai apropiată pensiune este la doar 5 minute distanță. Parcarea este, de asemenea, gratuită! Biletele sunt deja disponibile pe ambilet.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *