Încă 129 de argeșeni amendați la ordinul prefectului liberal Emanuel Soare

Peste 250 de efective de poliție și poliție locală au fost în acțiune, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În cadrul acțiunilor punctuale privind respectarea prevederilor Legii 55/2005, desfășurate în ultimele 24 de ore, au fost legitimate 758 de persoane, au fost verificate 319 autovehicule, din care 129 de mijloace de transport în comun.

În cadrul celor 37 de acțiuni punctuale, desfășurate în sistem integrat, au participat efective de poliție, poliție locală și jandarmerie, fiind vizate, zonele aglomerate, centrele comerciale, restaurantele și localurile publice, precum și mijloacele de transport în comun.

La ordinul prefectului liberal Emanuel Soare, echipele care s-au aflat în acţiune au aplicat 129 de sancțiuni contravenionale, în valoare totală de 22.500 de lei. Dintre acestea, 19 sancţiuni au fost aplicate în mijloacele de transport în comun, persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție individuală, iar 2 sancţiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

În total, în ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au legitimat 834 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de protecţie individuală, precum şi a interdicţiilor impuse, precum şi 146 de societăţi comerciale şi alte 113 autovehicule. În urma verificărilor, au fost aplicate 181 de sancţiuni, în valoare totală de 29.000 de lei.

Activităţile vor continua și în perioada următoare.

Etichete: , ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *