La îndemnul prefectului liberal Soare, polițiștii s-au pus pe amendat argeșenii!

În ziua de 04 octombrie a.c., poliţiştii argeşeni, împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali, dar și cu reprezentați ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acţiont în sistem integrat, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone cu aflux ridicat de persoane, precum și mijloace de transport în comun. Și, la îndemnul prefectului liberal Emanuel Soare care nu s-a dezbărat de vechile metehne, oamenii legii au dat amenzi cu duiumul!

În cadrul acţiunilor, desfăşurate în cursul zilei de ieri, au fost verificate 70 de societăţi comerciale, fiind vizate centrele comerciale, piețele, târgurile, terasele, dar și mijloacele de transport în comun.

În cadrul acţiunilor, au fost legitimate 357 de persoane, au fost verificate peste 250 de autovehicule și mijloace de transport în comun, iar în urma verificărilor efectuate de toate structurile, au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.500 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, precum şi pentru neluarea măsurilor de distanțare fizică între clienți.

Exemple:

În ziua de 04 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat activități pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului, dar și pentru prevenirea comerțului ilegal de produse alimentare si nealimentare, în Piața Ceair, în mall-ul, complexele comerciale și terasele din zona centrală a municipiul Pitești, fiind verificate 8 societăți comerciale, 12 mijloace de transport în comun și legitimate 37 de persoane.
Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 de lei, conform Legii 55/2020, astfel:

  • 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală;
  • 1 sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată unei societăți comerciale, care nu a luat măsuri de distanțare fizică între clienți.
Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *