Polițiștii, apel la cetățeni să respecte restricțiile

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Argeș, au continuat acţiunile de verificare, cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, săli de jocuri de noroc, săli de sport, dar şi în mijloacele de transport în comun, privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cu scopul prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2.

La acțiunile punctuale desfăşurate au participat 124 de polițiști, 49 de jandarmi și 28 de polițiști locali.

Astfel, au fost verificate 51 de societăți comerciale, 118 autoturisme și au fost legitimate aproximativ 180 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.400 de lei.
Din totalul acestora, 63 de sancțiuni, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție individuală, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja atât viața lor, cât și pe aceea a celorlalți. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm recomandările autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare.”, precizează polițiștii.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *