Prefectul liberal Emanuel Soare i-a asmuțit pe polițiști asupra argeșenilor: încă 246 de amenzi!

La cererea expresă a prefectului liberal Emanuel Soare, în ultimele 24 de ore, aproape 200 de efective de poliție și poliție locală au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Au fost organizate 42 de acțiuni punctuale (din care 39 de acțiuni independente ale polițiștilor), fiind vizate, în special, zonele aglomerate, centrele comerciale, restaurantele și localurile publice, precum și mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor de control, au fost legitimate 551 de persoane, au fost verificate 334 de autovehicule, precum și 61 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

În cursul zilei de ieri, 14 octombrie a.c., poliţiştii au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării, au constatat că o femeie de 30 de ani, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, nu se afla la adresa declarată pentru izolare.

Ca urmare a acestei abateri, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, iar situaţia acestora a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *