Primăria Mioveni ar putea da în judecată Ministerul Finanțelor!

Conferința de presă a PSD Argeș a fost susținută astăzi de către Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și de către Ion Dumitru, primarul comunei Albota.

Cu acest prilej, Ion Georgescu a anunțat că obiectivul PSD Argeș în alegeri este să obțină cel puțin atâtea mandate de primari, consilieri locali și județeni câte are în prezent, spunând că „vom încerca să îi convingem pe argeșeni că echipa PSD este singura variantăviabilă pentru următorii patru ani”.

Referindu-se la probleme de actualitate din Mioveni, primarul Ion Georgescu a făcut un nou apel la ministrul Finanțelor Publice să aloce resursele financiare cuvenite orașului constructorilor de mașini. „De l.a 1 ianuarie și până acum, Ministerul Finanțelor a omis să aloce orașului Mioveni 10 milioane de euro cuvenite din cotele defalcate din impozitul pe venitul global și TVA. Probabil că ne vom îndrepta în instanță împotriva Ministerului pentru a primi banii. De asemenea, din martie, de când a fost instituită starea de urgență, am alocat de la bugetul local 3 milioane de euro pentru acțiunile specifice de protecție Covid și spital, iar Guvernul ne-a dat doar 136.000 de lei.”, a spus Ion Georgescu.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *