PSD nu susține organizarea alegerilor în contextul creșterii cazurilor de COVID!

PSD este pregătit pentru alegeri – ca drept dovadă prezintă în aceste zile măsurile din programul de guvernare – dar înțelege să fie responsabil și să pună sănătatea românilor mai presus decât interesele politice, informează PSD Argeș. 
“De aceea, PSD nu susține organizarea alegerilor în contextul creșterii cazurilor de COVID! 
PSD va face toate demersurile posibile în Parlament pentru evitarea unui dezastru de sănătate publică ce s-ar putea produce prin organizarea alegerilor în vârful curbei de cazuri COVID-19.
Creșterile de cazuri din ultimele zile ne arată cât de nocivă a fost organizarea alegerilor locale în contextul agravării pandemiei. 
În momentul de față decizia aparține exclusiv Guvernului, care încă stabilește data alegerilor, și lui Iohannis, care a blocat legea cadru ce dădea această prerogativă Parlamentului.
Există o fractură logică în abordările lui Orban și Iohannis care, pe de o parte, susțin că situația e gravă și impune restricții suplimentare, iar pe de altă parte se încăpățânează să organizeze alegeri cu orice preț, înainte de prăbușirea totală a PNL.”, conchide PSD Argeș.

Etichete: , ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *