Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș: NE SALVĂM DACĂ CUMPĂRĂM DIN ROMÂNIA!

„După criza sanitară va urma o criză economică. Severă. A și început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile. Multe fabrici sunt și vor rămâne închise, poate se vor închide și altele. Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri. Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate pentru că nu mai au unde lucra, și vor fi, la rândul lor, pe drumuri. Nu vor mai fi bani pentru școli, spitale, străzi, pensiile părinților și bunicilor noștri”, conform PROFIT.ro

La cum gestionează PNL situația mă tem că nu mai avem mult până se va întâmpla asta. Iar până vin ajutoarele din partea Guvernului – pentru unii români s-ar putea să nu mai vină niciodată!– suntem nevoiți să ne ajutăm singuri.

Haideți să încurajăm producția și consumul local, fabricat în România! Tot ce trebuie să facem este să:

– Alegem produse alimentare și bunuri de consum produse de micii producători români (căutații pe Google). Sunt numeroși producători mici de produse lactate, de mezeluri, de fructe și legume. Produsele lor sunt proaspete, din surse locale, mai sănătoase, mai naturale. Chiar dacă sunt puțin mai scumpe, merită să facem un efort și să cumpărăm carne, fructe și legume românești de la țăranii noștri. Încă se găsesc în orice piață și pe diverse site-uri și platforme comerciale.
– În supermarketuri alegem produsele marcate ca fiind din România. Sunt o mulțime!
– Dacă muncim și comandăm mâncarea online, alegem un restaurant românesc, independent, în locul unui restaurant internațional.
– Comandăm haine, produse casnice, textile, de la un producător/designer român. Sunt sute de făbricuțe textile, cu mii de angajați din România, de la care putem comanda online.
În concluzie, alegem să ne salvăm unii pe alții! Ignorăm Guvernul incompetent până la alegeri și alegem să ne protejăm, să ne ajutăm, să CUMPĂRĂM FABRICAT ÎN ROMÂNIA!”, afIrmă deputatul de Argeș al PSD Nicolae Georgescu.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *