Amendat pentru că a mers la Serviciul de Pașapoarte, deși ar fi trebuit să stea în izolare!

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.
În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.409 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. În Argeș figurează în izolare în acest moment 1517 persoane. Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru două persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba, în primul caz, despre un tânăr de 22 de ani, dintr-o comună argeșeană, care nu a fost găsit la domiciliul unde figura în izolare. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei. În al doilea caz, un bărbat de 30 de ani, din altă comună, a fost depistat în trafic, în Pitești și a fost amendat tot cu 1.000 de lei.
În plus, un bărbat de 35 de ani dintr-o comună din Argeș, a fost depistat de jandarmi la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Pitești, deși avea impusă măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost amendat cu 1000 lei, în cazul său fiind dispusă și măsura izolării la domiciliu pentru încă 14 zile. Bărbatul sosise în țară pe 10 iunie, dată de la care figura în izolare. El nu a pătruns în sediul instituției, fiind depistat în zona de triaj, organizată la intrarea în clădirea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte.

Etichete: ,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *